Tarih: 24.02.2020 12:05

Tügva'dan Depremzede Çocuklara kışlık bot ve mont yardımı.

Facebook Twitter Linked-in

Tügva'dan Depremzede Çocuklara kışlık bot ve mont yardımı.

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde depremzede çocuklara Tügva'dan kışlık bot ve mont yardımı yapıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adıyaman İl Temsilciliği ve Gerger İlçe Temsilciliğiyle ortak başlatılan,  depremzedelere yardım kampanyası da  toplanan kışlık bot ve montlar depremzede çocuklara dağıtıldı.
Tügva  Gerger İlçe Başkanı Mustafa Genco ve teşkilat üyeleriyle birlikte ilçeye bağlı ,Yenibardak, Hopan, Pemice, Gölyurt ve Güngörmüş köylerinde, çadır ve konteynırlarda yaşayan depremzede çocuklar için yardımda toplanan 100 kişilik bot, mont ve çeşitli dış giyim malzemeleri çocuklara dağıtıldı.


Sitemiz Gerger Temsilcisi ve Aynı zamanda Gerger Tügva Başkanı Mustafa Genco'nun bizzat içinde bulunduğu ekip Köy,köy gezerek toplanan yardımları elleri ile dağıttılar Tügva başkanı Mustafa Genco ; "Soğuk kış aylarında deprem’den dolayı çadır ve konteynırlarda kalan çocuklara soğuduktan korumaları yardım kampanyası başlattık. Tügva il başkanlığı ile başlattığımız yardım kampanyasında hayır sever vatandaşlarımızdan  gelen kışlık bot ve montları yerine ulaştırmak için bizde yola koyulduk" dedi.

Verilen bot ve montlar soğuk havada minik yürekleri ısıtırken, yapılan yardımlardan dolayı, çocuklar ise Tügva başakanı ve ekiplerine teşekkür ettiler.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —