Tarih: 03.06.2021 12:35

OSES Perakende Günleri Fuarı’nda Yerini Aldı

Facebook Twitter Linked-in

OSES Perakende Günleri Fuarı’nda Yerini Aldı
20. Perakende Günleri Fuarı Haliç Kongre Merkezi’nde geniş bir katılımla başladı. 2-3 Haziran günü tüm perakende sektörünü bir araya getirerek öğrenme, deneyimleri paylaşma ve perakendeye yönelik çözümleri birlikte yaratma fırsatı sunuyor. Türkiye’de perakende sektörünün devlerinden bir olan OSES Çiğköfte’de fuarda yerini aldı.

Uluslararası bir etkinlik olan vePerakende sektörünün en verimli buluşma platformu olarak tüm sektörü bir araya getiren Perakende Günleri, pandemi nedeniyle verilen aradan sonra sektörün ilk fiziksel etkinliğini törenle açtı.

 Bu sene ana teması ‘Dijital Dünya’ olarak belirlenen PG21’de, 40 farklı oturumda yabancı ve yerli 50’den fazla profesyonel isim katılımcılara seslenerek; deneyimlerini paylaşacak, akıllardaki sorulara yanıt bulacak. 

Uluslararası fuar ve B2B toplantıları network ve yeni işbirliği olanakları sunacak. Sektörün en büyük buluşmasında “Perakende Güneşi Ödülleri” de  törenle sahiplerini bulacak.

OSES GROUP Perakende Günleri Fuarında
Türkiye’nin her bölgesinde bayi ve şube ağıyla perakende sektörünün devleri arasında yer alan OSES Çiğköfte fuarda yerini aldı. OSES Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar fuarın ilk gününde MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan ile birlikte fuara alanını gezdiler.

Uzun süre sohbet eden ikili Pandemi nedeniyle oluşan sıkıntıların sektörler zerindeki etkilerinden bahsettiler.  OSES Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar bu süreçte alınan tedbirler ile krizden en az etkilenen firmalardan biri olduklarını ifade ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

20. YIL Özel Ödülü ve 20. Yıl Özel Gösterisi Sektöre Nefes Aldıracak
Bu yıl 20. yılını kutlayan Perakende Günleri’nde 20 yılın en büyük ödül heyecanı yaşanacak.  20.Yıl Özel Ödülü adını taşıyan ödül, 20 yıl boyunca sektöre örnek olmuş özel bir isme verilecek. Öte yandan Perakende Güneşi Ödülleri kapsamında bu sene ayrıca Pandemi Başarı Ödülleri kategorisinde de ödül verilecek. 17 sektör derneğinin temsilcisinden oluşan büyük jüri, 37 aday arasından kazananları belirleyecek. Bu sene katılımcıları bir de sürpriz bekliyor. PG21’in ilk gününde İskender Paydaş orkestrasının müzik ziyafeti ile düzenlenecek 20. Yıl gösterisinde sektörün önde gelen isimleri de rol alacaklar. 

OSES GROUP Kriz Dönemindeki Başarılarından Dolayı Ödüle Aday Firmalardan

OSES Çiğköfte’de özel ödüllere aday durumunda. Sektöründe hızlı bir şekilde büyüyen ve marka değerini krize rağmen artıran OSES Çiğköfte özel ödül alması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —