Tarih: 17.09.2020 08:46

Normalleşmeniz Yerin Dibine Batsın..!

Facebook Twitter Linked-in

 

ABD BAE BAHREYN İSRAİL
Bu şer odakları bu gün "normalleşme anlaşmasını törenle imzaladı.."

Peki neyin Normalleşmesi?
Ben hemen söyleyeyim. Sözde Müslüman geçinip Ruhunu yahudilere satan Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn Devletcikleri...

Ülkelerinin yüzde 80'i açlık sınırında yaşam mücadelesi verirken yönetim kadrosunun zevki sefa içinde yaşadığı Devletciklerin zavallı liderleri..

Trump'un kuyruğuna tutunarak iktidarlarıni sağlama almaya çalışan zavallı acınası zibidiler..

Eğer ruhen ve kalben Müslüman olsaydiniz, Mutlaka elinizi vicdanınıza koyar o şekilde karar verirdiniz.

İsrail'in Gazze'de, Batı Şeria'da, Kudüs'te Filistinli Müslümanlara yaptığı zulüm ortada iken bunları görmezden gelip Taht'ta kalmanız uğruna vicdanınızı, Ruhunuzu Şeytan'a satmazdınız..

Demek ki sizde Ne din kalmış nede iman. Bu gün dininizi imanınızı, yarin Namusunuzu da böyle satarsınız. Çünkü sizde zerre kadar inanç yok.

Atatürk'ü bu yüzden tebrik etmek lazım. "Yönünüzü Avrupaya dönderin" Araplarda hayır yok" derken tam da bu tabluyu o gün görmüş demek ki.

Çünkü bunların zihniyeti bozuktur. Bunlar hiç bir zaman Müslüman olmadilar. Sadece Müslüman görünümlü iblis oldular. (Halkı müstesna)

Osmanlı 400 yıl boyunca bunların başında sopa eksik etmedi. Yinede Adam olamadılar. Çünkü bunların kanı bozuktur. Osmanlı hükümdarları bunları biliyordu Osmanliya kinleri,düşmanlıkları bu yüzdendir. Sürekli birileri bunları sömürerek yönetecek.
Arap milleti işte budur.
Atatürk'ü şimdi daha iyi anlamaya başladım.

Haber Analiz : Abdurrahman KURTBEY

#BAE #BAHREYN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —