Tarih: 06.02.2022 00:31

MIÇKUR AİLE DERNEĞİ RESMEN KURULDU

Facebook Twitter Linked-in

MIÇKUR AİLE DERNEĞİ RESMEN KURULDU
Başakşehirin güvercişntepe mahallesinde resmi açılışını gerçekleştiren Kısa adı MÇK Mıçkur ailesi dayanışma ve yardımlaşma derneği bu gün yapılan görkemli bir etkinlik ile kurulmuş oldu. 

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başkan yardımcısı Ahmet Melik, Başakşehir Ak Parti İlçe Başkanı Sebahaddin Kayas, Gerger Belediye Başkanı Erkan Aksoy, Adıyaman Dernekler federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin'in yanı sıra sivil toplum kuruluşunun başkanları ve yöneticileri, işadamları ve basın mensupları katıldı. 

Dualar eşliğinde açılış kurdelesinin kesilmesinin ardında salona davet edilen misafirlere sırasıyla Mıçkur Ailesi Kurucu Dernek Başkanı Engin Özcan, Başakşehir Ak Parti ilçe Başkanı Sebahaddin Kayas, Gerger Belediye Başkanı Erkan Aksoy, Başakşehir belediye Başkanı Yasin Kartoğlu günün önem ve ehemiyetini vurgulayan birer açılış konuşması gerçekleştirdi. Yardımlaşmanın, Dayanışmanın ve insana dair güzelliklerin vurgulandığı konuşmalarda Derneğin insanlar üzerindeki birlik ve beraberliğin önemi anlatıldı.  Daha sonra Dernek yönetimi tarafından ikram edilen yemek servis edildi.. Yemek duasının ardında davetliler yavaş yavaş dağıldı.. 

Gerger HABER

HABERİN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ..

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —