Tarih: 31.08.2021 18:48

Gerger Pütürge bağlantılı yolu Yapımına Başlandı

Facebook Twitter Linked-in

Gerger Pütürge bağlantılı Çet yolu Yapımına Başlandı

Gerger'in Çamiçi köyüne bağlı çet mezrasından Maaltya'nın Pütürge işçesine bağlanan ve yıllardır bir türlü tamamlanamayan kara yolu nihayet yapılmaya başlandı.

Gerger Ak parti ilçe başkanı Cemal Deniz'in haber merkezimize yaptığı açıklamya göre Geçen yıl çet mezrasına yakın bir yerde yarım bırakılan asfaltlama çalışması 2 gündür aralıksız devam ediyor.

Ancak geçtiğimiz yıl stabilize yapılan yolun asfaltı yapılıyor. Bilindiği gibi Nohutlu nahiyesine ulaşan yolun ham toprak olması sebebi ile bir çok sürücü mecbur kalmadıkça bu güzergahı kullanmıyor. Ancak asfaltlama ypılırsa Gerger'in 2. çıkışı olarak tarihe geçecek bir güzerhgahtan bahsediyoruz.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe başkanı Deniz; 
"Gerek bölge milletvekilerimiz ile Gerekse de Malatya da ki dostlarımız ile istişare halindeyiz.. Kısa bir zaman içinde Malatya Büyükşehir Belediyesi ile bu konuyu görüşmek için Maltyaya'ya gideceğiz. Bu anlamda umut verici gelişmler olmuştur. Umuyorum ki Yıllardır hayalimiz olan bu Güzergahın asfaltını tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız..
Malatya pötürge sınırına kalan yolun 1.kat asfaltlama çalışmaları devam ediyor bizlerde çalışmaları yerinde inceledik başta sn valimiz ve tüm vekilerimizin özel idare yol Ekiplerimizin gayretiyle Hizmeti halkımıza kavuşturma gayretindeyiz. Yaz aylarının en sıcak olduğu bu günlerde yoğun bir çalışma yürüten İl Özel İdaremizin emekçi kıymetli personellerine Emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkür ederiz Bu güzel hizmetlerin asıl mimarları onlardır. Rabbim kolaylıklar versin.                             Durmak yok çalışmaya devam" Şeklinde konuştu.   

Gerger HABER                        




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —