Tarih: 22.10.2020 10:24

Gerger Devlet Hastanesinde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi..

Facebook Twitter Linked-in

Gerger Devlet Hastanesinde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi..

Gerger Devlet Hastanesinde yaklaşık 3 aydır devam eden alt yapı sorunları ile ilgili çalışmalar son aşamaya geldi.

İhaleyi alan firmanın beceriksizliği nedeniyle uzayan inşaat çalışmaları, Başhekim Uz.Dr. Semih Canpolat’ın gayretleri ile nihayet bitiriliyor.

Her alanda olduğu gibi Gerger ilçesinde ihaleyi alan firmaların işini iyi yapmadığını belirten Başhekim Canpolat, “Yaptığımız çalışmalar ve temaslar sonucunda ihaleyi alan firmayı değiştirip yeni bir firma ile yola devam ettik. Halkımız bu inşaat ile ilgili haklı olarak şikâyet ediyor. Farkındayız, ancak Hastanenin kuruluşundan bu yana alt yapısında büyük bir sorun vardı. Özellikle kanalizasyon şebekesi felç durumdaydı. Göreve geldiğimizde ilk iş olarak bu durumu düzeltmek için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Biraz zor olsa da son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Gerger halkına daha hijyen ve çevresi temizlenmiş bir hastane ile hizmet etmeyi umuyoruz” Dedi

Özellikle sosyal medyada bu çalışmaların sıkça gündeme geldiğini belirten Başhekim Canpolat; “Çalışmanın sürecini araştırmadan yüzeysel bir şekilde paylaşımda bulunuyorlar. Halbuki bize sorsalar süreci en sağlıklı şekilde anlatacağız. Her şeye rağmen halkımız haklıdır. Çalışmaların uzaması hepimizi sıkıntıya sokmaktadır. En kısa zamanda Sıkıntılarımızı atlatacağız inşallah” Şeklinde konuştu.

Gerger HABER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —