Tarih: 15.07.2021 18:48

Gerger Devlet Hastanesi Başhekimi Canpolat'ın Veda Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Gerger Devlet Hastanesi Başhekimi Canpolat'ın Veda Mesajı

Gerger Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semih Canpolat, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği'ne atandı.

Yaklaşık bir buçuk yıldır Gerger ilçesinde başarılı bir grafik çizerek Haastanenin bir çok eksiğini gideren Canpolat'ın atama haberi bu sabah geldi.. 

Haber merkezimize tayini ile ilgili bilgi veren Canpolat, "Gerger ilçesinde görev yaptığım süre zarfında bir çok sorun ile karşılaştım. Ancak hiç bir zaman şikayet etmedim. Elimden geldiği kadar mücadele verdim. Gerger Devlet Hastanesi bir yıl öncesine oranla çok daha iyi bir duruma gelmiş bulunmaktadır. Birçok branşta artık uzman hekimlerimiz görev yapmaktadır. Hastane her geçen gün daha da iyi yerlere gelecektir. Müdürümüzünde göreve başlaması ile hastane içindeki şartlar daha olgunlaşmaya başladı. Kısacası gönül rahatlığı ile İlçeden ayrılabilirim. ilçede bulunduğum süre zarfında bir çok değerli arkadaşım dostum oldu. Hepsine gönülden teşekkür ediyorum" Şeklinde konuştu. 

Gerger HABER ailesi olarak Değerli Doktorumuza gönülden başarılar diliyoruz. İlçemize yaptığı katkılardan dolayı, şükranlarımızı sunuyoruz..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —