Tarih: 27.01.2022 15:24

GERGER'DE KAR ESARETİ DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

GERGER'DE KAR ESARETİ DEVAM EDİYOR

Gerger ilçesinde yaklaşık bir haftadır yaşanan olumsuz hava koşulları günlük hayatı etkilemeye devam ediyor.. İlçede kar kalınlığının bir metre üzerine çıktığı köy ve mezralarda hala ulaşım sağlanamıyor. 

Konu ile ilgili haber merkezimize açıklamalarda bulunan Gerger Kaymakamı Emin Kaymak yoğun bir çalışma sergileyerek elimizdeki kaynaklarla vatandaşlarımızın imdadına yetişmeye çalışıyoruz. ilçe merkezinde durumun kontrol altında olduğunu vurgulayan Kaymak; 

"Köylerimizin ve mezralarımızın bir çoğuna hala ulaşım sağlayamadık. Vatandaşlarımız Acil durum bildirerek bizden yardım istiyor. Özellikle hamile kadınlarımız ve Kronik hastalarımız bizim çalışmamızın önemli bir kısmını oluşturuyor. Bazen kilometrelerce yol açarak hamile bir bayanı kurtarmak veya kronik bir hastaya ulaşmak için araç gereçlerimizi seferber ediyoruz.. 

Vatandaşlarımız haklı olarak bizden yol istiyor, hizmet istiyor. Önceliği insan sağlığına verdiğimiz için biraz gecikiyoruz. Ancak en kısa zamanda her vatandaşımıza ulaşmak için gece gündüz demeden ekiplerimiz çalışıyor. Öncelikle gurup köy yollarına ağırlık vereceğiz. Vatandaşlarımız biraz daha sabırlı olsun" Şeklinde konuştu. 

Gerger HABER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —