Tarih: 23.12.2019 15:06

Çet Mezrasında Vahşet..!

Facebook Twitter Linked-in

Çet Mezrasında Vahşet..!

Gerger'in Çamiçi köyüne bağlı Çet mezrasında Şahin ve Kaplan ailelerine ailesine ait olduğu belirlenen evlerde talan ve tahribatın meydana geldiği bildirildi.

Evlerin içine girilerek tüm eşyaların kullanılamaz hale getiren caniler bununla yetinmeyerek Bahçelerdeki tüm meyve ağaçlarını keserek bahçe sahiplerini çaresiz bıraktıkları bildiriliyor.
Köyde herhangi bir huzursuzluğun yaşanmadığını bu ailelerin akraba olduğunu belirten köylüler böyle bir vahşetin hiç bir vicdan sahibinin yapamayacağını söylediler. Özellikle ceviz ağaçlarının yanı sıra elma ağaçlarına büyük bir tahribatın verildiği gelen haberler arasında..

Kış aylarında kimseni yaşamadığı ve yaklaşık 3 ay aşırı yağan kar nedeniyle yaşamın olmadığı yaylada Yaklaşık 1 hafta önce Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evlerin kapıları açılarak içeri girilmiş ve eşyalar kırılıp evlerin kullanılamaz hale getirildiği bildirildi.
Uzun zamandır böyle bir katliamın yaşanmadığını vurgulayan köylüler meydana gelen bu olayın hangi gün yapıldığı ise tam olarak bilmediklerini belirttiler.

Adıyaman Olay yeri inceleme ekipleri olayın meydana geldiği Çet mezrasına inceleme yapıyor. Konu hakkında soruşturma devam ediyor.

Gerger HABER

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —