Tarih: 16.03.2021 10:30

Çalışınca Oluyor Demek ki

Facebook Twitter Linked-in

BU GÖSTERİŞ DEĞİL HİZMETTİR..!
Yukarıdağlıca köyü Çınarık mezrasından Aşağıdağlıca Köyü Arasında ormanın yoğun olduğu Kort mevkiine yol gidiyor.
Daha önceleri Türkiye petrollerinin açtığı yolu onarımını yaparak olası bir yangın olması durumunda yangına müdahale sündürme ekibin işini kolaylaştırmak İçin tekrar düzeltilen yolda artık araç ile buralara gitmenin yolu açılmış oldu.
 
Bu bölgede geçtiğimiz yaz döneminde makilik alanda yangın çıkmış, yol olmadığı için yangın sündürme aracı girememişti. İnsan gücü ile müdahale edilen yangında bir çok makilik alanın yanı sıra ormanda da hasar oluşmuştu. Bu gibi olumsuz durumların önüne geçmek için açılan bu yol Hem Yukarıdağlıca köyüne, Hem de Aşağıdağlıca köyüne büyük kolaylık sağlanmış oldu.
 
MUHTARLAR MEMNUN..
Konu ile ilgili haber merkezimize konuşan Aşağıdağlıca köy muhtarı Emin Kandemir "Eskiden bu hizmetleri almak hayaldı. Defalarca başvuruda bulunuyorduk hiç bir dilekçemiz işleme konulmazdı. Şimdi müracaat etmediğimiz halde devlet tüm sorunlarımıza el atıyor. Sorunlarımızı çözme konusunda gayret gösteriyor. Yetkililerimiz yapılan işleri yerinde tespit ediyor. Kısacası çalışan emek veren bir ilçe teşkilatı ve yönetimi iş başındadır. Teşekkür ediyoruz" Dedi.
Gerger HABER



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —