Tarih: 06.03.2022 20:23

BAŞKAN SEVİNÇTEKİN GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Adıyaman Dernekler federasyonu 6. kongresi Görkemli bir katılım ile gerçekleşti.

Federasyon merkezinde gerçekleştirilen Kongrede yoğun bir katılım vardı. Mevcut Başkan Hüseyin Sevinçteki'nin yeniden seçilmesi ile başlayan kongrede siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra basın mensupları yoğun bir ilgi gösterdi. Divan başkanlığını İGTOD İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı'nın yaptığı kongrede başkan yardımcıları Adıyaman vakfı eski başkan iş adamı Ramazan Aksoy ve Başakşehir Belediye başkan yardımcısı hemşerimiz Ahmet Melik idi..

Siyaset ve iş dünyasının yanı sıra yoğun bir Adıyamanlı hemşerilerimizin katılım sergilediği kongreye Esenler Belediye başkanı M.Tevfik Göksu ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Gerger Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Deniz, Kahta federasyonu başkanı, Gerger federasyonu başkanı ve Adıyaman'ın İstanbul'da ki tüm sivil toplum kuruluşlarının başkanları katılım sergiledi. Kongrede Sırası ile Gerger federasyonu Başkanı Ali Acar, Kahta federasyonu başkanı Osman Arslan, Gerger Ak Parti ilçe başkanı Cemal Deniz Başakşehir Belediye başkanı Yasin Kartoğlu ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu birer açılış konuşması yaparak gönün önem ve ehemmiyeti hakkında görüşlerini ortaya koydular.. Kongrenin sonunda Nusret Ustanın meşhur hıtap klasiği katılımcılara ikram edildi.

Yeniden güven tazeleyen ADIFED Başkanı Hüseyin Sevinçtekin Sosyal medya hesabında katılımcılara yönelik şu mesajı yayımladı:

"Bugün Adıyaman dernekler federasyonumuzun 6 genel kurulu münasebetiyle Genel merkezimizde bizleri yalnız bırakmayan İstanbul Büyükşehir belediyesi Ak Parti grup başkanvekili Ve Esenler belediye başkanımız Sayın Mehmet Tevfik GÖKSU başak şehir belediye başkanımız Sayın Yasin KARTOĞLU ve vakıf federasyon dernek başkanlarımız çok kıymetli Adıyamanlı büyüklerim kıymetli kardeşlerim katılım sağlayan tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum bu yeni dönemde Seçilen yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte Adıyaman'ımıza ait tüm değerlerimizi ve kültürümüzü yaşatma adına elimizden gelen gayreti ortaya koyacak Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz Rabbim birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin diyorum"

GÖRÜNTÜLER İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —