Tarih: 04.10.2019 17:21

Gerger Devlet Hastanesine Başhekim Atandı

Facebook Twitter Linked-in

Gerger İlçe Devlet Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Semih Canpolat Başhekim olarak göreve başladı.

  3 Uzman hekim,1 Diş hekimi ve 12 pratisyen Hekimin görev yaptığı Gerger Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini , daha önce vekaleten yürüten Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost’tan 25 Eylül 2019 tarihinde devralan Uzm. Dr. Semih Canpolat, İstanbul Yeditepe Üniversitesi  Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümlerinde Uzmanlığını tamamladı.

 Başhekimlik görevinin yanı sıra her çarşamba günü poliklinik hizmeti vererek hasta kabulü yapan Başhekim;

- Hastane idareceliğinin hekimlik yapmaya engel teşkil etmeyeceğini, Gerger’de bu göreve talip olmakta ki en büyük arzusunun, hızlı ve yeterli bir sağlık hizmeti sunmak olduğunu ifade etti. Sağlık hizmetlerini bir bütün olarak değerlendirdiğini ifade eden Başhekim,  Poliklinik hizmetlerinden,acil hizmetlerine,  İdari Birimden, çevre düzenlenmesine kadar tüm alanların işlevsel olması ve hizmet odaklı çalışması gerektiğini söyledi. Bu kapsamda, Gerger Devlet Hastanesi’nde eksik veya yetersiz gördüğü, gerek Uzmanlık Branşları, gerek çevre düzenlemeleri ve gerekse de diğer hizmet alanlarında ki sorunların İl Sağlık Müdürlüğü ile tam uyum içerisinde ivedilikle çözüme kavuşturulacağını söyleyen Başhekim, en büyük arzusunun Gergerde yaşayan halkın Hastaneye geldiklerinde yapılan hizmetin farkına vardıklarını görmek ve ileride başka bir göreve geldiğinde, yapılan güzel işlerle anılmak olduğunu söyledi

Göreve yeni başlayan Başhekim Uzm. Dr. Semih Canpolat,aynı zaman da İşyeri Hekimi Uzmanı olup, iyi derecede İngilizce, orta derece de Almanca ve Arapça dillerini bilmektedir.  33 yaşında olan Başhekim Elazığ'lı olup, Evli ve 1 erkek çocuk babasıdır. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —