Tarih: 02.04.2019 17:59

Gerger Belediye Başkanı Aksoy, Gergerlilere Teşekkür Etti

Facebook Twitter Linked-in

Gerger Belediye Başkanı Aksoy, Gergerlilere Teşekkür Etti

31 Mart yerel seçimlerini kazanarak Ak Parti listesinde Gerger Belediye Başkanı seçilen Erkan Aksoy, teşekkür turlarına başladı.

Çarşı esnafıyla başlayan teşekkür turları, mahallelere ve resmi kurumları da kapsayarak devam edeceği bildirildi.

Çarşı Esnafı ile Sohbet Etti
İlk seçim turunu çarşı merkezine yapan yeni başkan Aksoy, ziyaret ettiği esnaflarla hem sohbet etti hem de sorunları dinledi. Göreve başlar başlamaz çarşı merkezindeki trafik sorununu çözme sözü veren Aksoy, tüm temel sorunları ve eksiklikleri tamamlayacağı sözünü verdi. Genç başkana halkın büyük ilgi göstermesi dikkat çekti.

Aksoy'un Teşekkür Mesajı
Seçimleri birincilikle kazanan yeni başkan Erkan Aksoy bir de teşekkür mesajı yayınladı.
“Bu kutlu yolda bizimle yürüyen ve destekleyen, oy vererek bizleri iktidara taşıyan Gerger halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Erkan Aksoy başkanlığı döneminde sadece bir kesimin değil tüm Gerger halkının başkanı olacağım. Belediye binası herkesin rahatlıkla gelip gidebildiği bir yer haline gelecektir. Halkın iktidarı hakim olacaktır. Vatandaşlarımız ile resmi kurumlarımız arasında bir köprü görevi göreceğiz. Mahallelerimizin sorunlarına hakim olmak için ekiplerimizle ve mahalle muhtarlarımızla istişare edip sorunlarını anında çözmeye çalışacağız. Halkın içinden gelen bir başkan olarak yine halkımla birlikte yürüyeceğim. Tekrardan tüm gönüldaşlarıma ve Gerger halkına çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Gerger HABER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —