Tarih: 21.02.2019 19:36

Gerge'de Okullararası Spor Müsabakaları Sonuçlandı

Facebook Twitter Linked-in

Gerge'de Okullararası Spor Müsabakaları Sonuçlandı

Okul sporları futbol müsabakaları gergerde tamamlandı. Her sene öncelikle kahtada grup aşaması yapılan daha sonra eleme maçlarına geçilen başarı sağlanması halinde Adıyaman’da devam edilen okul sporları müsabakaları bu sene ilçedeki okullar arasında gergerde yapıldı.

Daha önce ilçenin merkeze ve diğer ilçelere olan uzaklığı göz önünde bulundurulduğunda,ortaokullar bazında pek katılım sağlanılmayan okullar arası futbol müsabakaları 5 ortaokulun katılımıyla tamamlandı. Gerger ybo grupta birinci olurken Güzelsu ortaokulu grubu ikinci tamamladı ve birlikte kahtada eleme maçlarını oynamaya hak kazandılar. Grupta 3.olan Gerger ağaçlı ortaokulu 4.olan Gerger ortaokulu ve 5. Olan Gürgenli ortaokulu müsabakalara sağladıkları katılım ve sergiledikleri performans ile gruba renk kattılar.

Grup aşamalarının gergerde yapılması için emek harcayan Gerger çok programlı Anadolu lisesi beden eğitimi öğretmeni Emrah İLYA; gergerde bu tür organizasyonları görmek istiyoruz. Çocukların müsabakalardaki heyecanı sevinçleri bizleri mutlu ediyor. Bu gibi organizasyonların Gerger'de daha fazla yapılması için çaba harcayacağız.Bu çocukları sevindirmek bizim görevimiz dedi. Grup aşaması tamamlanan müsabakalara eleme usülü ile devam edileceği öğrenildi. İlçemizi iki okulun temsil edeceği eleme karşılaşmalarına, 18-19 Şubatta başlanılacak olup, ilçemizi temsil edecek olan Gerger ybo ve Güzelsu ortaokuluna başarılar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —