Tarih: 13.02.2019 13:38

“Gerger’de Sağlıkta Çağ Atladık” Haberine Açıklama Geldi

Facebook Twitter Linked-in

“Gerger’de Sağlıkta Çağ Atladık” Haberine Açıklama Geldi

Gerger’in Güzelsu ( Cımık) köyü sağlık ocağında ki aksamalar ile ilgili sitemizde yayımladığımız “ Gerger’de Sağlıkta Çağ atladık” başlıklı haberimiz ile ilgili, Bu merkezde görevli Doktor ve Hemşireden cevap geldi.

Haberin asılsız ve yalan olduğunu belirten Güzelsu Sağlık ocağı Doktoru Şinasi Akatay ve Hemşire Sevcan Şengül;

“Size bu haberi gönderen ve böyle iddialarda bulunan Emrullah Baykara köyde değil Ankara’da ikamet etmektedir. Köyde yaşamıyor. Dolayısı ile köydeki Sağlık ocağının işleyişi hakkında kulaktan dolma bilgilerle bizleri suçlamaktadır. Kahta’da ikamet ediyoruz. Kahta'da saat 07,00’de servisimiz hareket ediyor. Saat 08,20’de köyde oluyoruz. Dolayısı ile saat 08,20’de sağlık ocağı açıktır. Haberde yazılan iddialar asılsızdır. Bu vatandaşımız sürekli bizimle ilgili devletin her kurumuna şikâyette bulunuyor. Bizimle ne alıp vermediğini bizde bilmiyoruz. Haber de iddia edilen diğer bir husus da Haftada 3 gün Sağlık ocağındayız 2 gün köy ve mezralarda gezici görevdeyiz. Zaten durum sitenizde bulunan Fotoğrafta da tabelada da açıkça görülmektedir.”

Bizi karalamaya çalışıyor;
Emrullah Baykara adlı vatandaşın her platformda kendilerini karalamaya çalıştığını belirten sağlık ekibi:

“Daha önce de defalarca bizi bu konuda çeşitli kademelere şikâyet etmiştir. Ayrıca Cami Hocası Mehmet Kaplan’ı da aynı şekilde karalamaya çalışıyor. Mehmet Hoca yaklaşık 1 yıldır Emekli olmuş köyden ayrılmıştır.  Keza köy öğretmenlerini de aynı şekilde karalamaya çalışıyor. Bize atılan böyle bir suçu asla kabul etmiyoruz. Yapılan haber asılsızdır, insanları karalamak için böyle bir haberin siteden kaldırılmasını rica ediyoruz” Şeklinde konuştular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —