Tarih: 13.12.2018 15:07

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez Gerger'i Ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

 

Geçtiğimiz ay Adıyaman’da göreve başlayan Vali Aykut Pekmez, bir taraftan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken, diğer taraftan sorun ve sıkıntıların yerinde tespiti ile karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri getirmek amacıyla ilçe gezilerini sürdürüyor.

Vali Aykut Pekmez beraberinde İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mücahit Avkıran ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık’la birlikte Gerger ilçesine giderek, ilçenin genel durumu, kamu yatırım ve hizmetler ile ihtiyaç ve sorunları hakkında ilçe Kaymakamından brifing aldı.

İlçe Kaymakamı Resul Özemir, Belediye Başkanı Zeynel Aslan ve ilçe yöneticileri tarafından Gerger Hükümet Konağı önünde karşılanan Vali Aykut Pekmez, karşılama sonrası Kaymakamlık makamına geçerek, ilçenin ihtiyaç ve talepleri ile ilgili Kaymakamlıkta bir brifing aldı. Brifing’te ilçenin sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri görüşüldü.

Kaymakamlık ziyareti sonrası Vali Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Gerger Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye’nin Gerger İlçe merkezinde yürüttüğü çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Zeynel Aslan’dan bilgi aldı.

Belediye Ziyaretinin ardından Vali Aykut Pekmez, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçe merkezi ve kırsal kesimdeki genel asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —