Tarih: 18.04.2017 08:44

OSES 2017’de Her İlde Olmayı Hedefliyor

Facebook Twitter Linked-in

OSES 2017’de Her İlde Olmayı Hedefliyor

Oses Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, “Hali hazırda 65 ilde faaliyet gösteriyoruz. Kısa vadede, 2017 yılında bayimizin olmadığı il kalmasın istiyoruz. Orta vadede, bunu şehir ölçeğinden çıkararak ilçe ölçeğine indirgemeyi ve ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
Oses Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, franchise yönteminin Oses Group olarak şubeleşme çalışmalarına başladıkları tarihten bugüne tercih ettikleri bir yöntem olduğunu belirterek, “Tercih ettiğimiz bu yönetimin altında yatan temel felsefe, paylaşıma dayalı felsefedir. Başka bir deyişle insanları işimize ortak etmeyi dahası kendi işlerinin sahibi olmalarını seviyoruz. Kendi şubelerimizi, kendi kaynaklarımızla açacak güce sahipken bunu yapıyor olmak, bu felsefemize ayrı bir anlam katıyor. Çünkü paylaştıkça kazanmayı ve çoğalmayı doğru buluyoruz. Özellikle ‘Kendi İşinizin Patronu Olun’ ve ‘Patron Benim’ mottolarıyla bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Kaydettiğimiz ilerlemeye baktığımızda bunu başardığımızı görebiliyoruz. İnanıyoruz ki, oluşturduğumuz bu farkındalık bireysel girişimcilikle başlayan kitlesel olarak devam eden bir süreç olacak” dedi.

MUTLAK VE MAKSİMUM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Franchising konusunda önem verdikleri kriterlere de değinen Yaşar, “Öncelikle ailemize katılacak adayın markamızı ne kadar tanıdığı, markamızı neden tercih ettiği, markamızı ne kadar benimseyeceği ve nasıl temsil edeceğiyle birlikte hedeflerinin neler olduğu son derece önem arz ediyor. Çünkü kurum kültürümüzün temelinde ‘Mutlak ve Maksimum Müşteri Memnuniyeti’ yatıyor. Bu kültürün devamlılığını sağlayacak etkenlerin başında da insan faktörü geldiği için kendimizi ‘ince eleyip, sık dokumak’ zorunda hissediyoruz. Göz önünde bulundurduğumuz diğer kriterlere gelince, talep edilen lokasyonun uygunluğu, açılacak noktanın fiziki şartları (ulaşılabilirliği, kullanılabilirliği, metre karesi vd.) bölgenin insan trafiği, sosyal yapının deşifresi gibi konular tarafımızca irdeleniyor” diye konuştu.

Kısa, orta ve uzun vadeli olarak 3 farklı kategoride planlarını hayata geçirmeye çalıştıkları bilgisini veren Yaşar, “Hali hazırda 65 ilde faaliyet gösteriyoruz. Kısa vadede, 2017 yılında bayimizin olmadığı il kalmasın istiyoruz. Orta vadede, bunu şehir ölçeğinden çıkararak ilçe ölçeğine indirgemek ve ağımızı genişletmek istiyoruz. Bu hedefimize ‘ev, iş/ofis, Oses’ düzleminde bakarak, nihai tüketicinin evine giderken veya işine/ofisine giderken kolay ulaşabileceği her noktada var olarak ulaşacağız. Bunlarla birlikte, daha makro ölçekte planlarımız üzerinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Avrupa’da Almanya ile başlayan başarı serüvenimize yenilerini ekleyerek emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Oses-rekor-denemesi_DSC7802




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —