Tarih: 22.03.2017 12:00

Gerger Devlet Hastanesinde Flaş Gelişme

Facebook Twitter Linked-in

Gerger Devlet Hastanesinde Flaş Gelişme

Gerger Devlet Hastanesi’nde Gergerli hastalar için yoğun şikayet haline gelen Diş Poliklinik Bölümü, yeni yüzü ve ekipmanlarıyla halka hizmet etmeye başladı.

2017 yılı ile birlikte, yeni bir revizyona giren Gerger Devlet Hastanesi, Dahiliye Polikliniği,Aile Hekimi Uzmanları ve 24 saat hizmet veren Acil Bölümü ile, Gerger halkı tarafından yoğun bir teveccüh kazanmış, uygulanan tedaviler ile hasta ve yakınları tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.

Sağlıkta önceliği, ‘’hasta memnuniyeti ve sağlıkta kalite’’ misyonu ile sürdüren Hastanemiz, Diş bölümünde de kaliteyi artırmış ve yeni hizmetler ile hasta kabulüne başlamıştır.

Tekrar revize edilen Diş Bölümünde;
1:Diş Ünitleri eksiklikleri giderildi
2: Periapikal Röntgen Cihazı (Diş Röntgen Cihazı) hizmete sunuldu
3. Dolgu ve Kanal tedavisi hizmeti başlatıldı
4: Diş temizleme hizmeti başladı

Konu ile ilgili açıklama yapan, Kahta Başhekimi Op.Dr. Abdulkadir Dost‘’Bu hizmetleri, acil olarak giderilmesi gereken eksikler olarak tespit ettik ve ivedi olarak hizmete sunduk. Bunların yeterli olmadığını ve hep bir adım daha ötesini arzu ettiğimizi, Gerger halkının bilmesini isterim. Daha iyi şartlar ve ekipmanlar ile, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir anlayış ile, her geçen gün kalitemizi artıracağımızı ümit ediyor ve bu uğurda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşlı popülasyonunun yoğun olarak yaşadığı ilçemizde, sağlık alanında yapılan hizmetlerin ve yeniliklerin bir kat daha kıymetli olduğunun bilincinde hareket ediyoruz’’ dedi.

Gerger Devlet Hastanesi Mali ve İdari İşler Müdürü Şerif Dündar; Yaklaşık 2 yıldır, Hastane de Mali ve İdari İşler Müdürlüğü vazifesini icra ediyorum. Hem bir Gergerli olarak hem de sorumluluk alanımda olan hastanemizde, daima daha kaliteli ve güvenli bir sağlık hizmeti için, var gücümüzle çalışıyoruz. Diş Bölümünün eksikleri için, Başhekimimizle birlikte yoğun bir mesai gerçekleştirdik ve nihayetinde bu hizmetleri halkımıza sunduk. Görevimiz süresince bir ekip ruhu ile çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Hizmete giren ekipman ve tedavilerin halkımıza hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı günler diliyorum.

Mustafa Genco / Gerger HABER

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —