Tarih: 06.07.2021 17:34

Agc Başkanı Dişkaya; Valimize Teşekkür Ediyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Tütün yasası veya beklentiler ile ilgili Adıyaman il genelinde organize olunduğu görülen ve çok yoğun bir katılımın olduğu gözlemlenen, önce Malatya-Çelikhan yolunun kesilmesi, 18 saat sonra Kâhta Gölbaşı Şanlıurfa yollarının trafiğinin kesilmesi esnasında bizce olması gereken Ak Parti milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ve yetkililerinin ilk eylemde Koçali köyüne giderek halkın içine girip konuyu anlaşılır bir şekilde izah etmeleriydi. Eğer varsa yapılacak başka bir şey onun da yapılabilmesi için derhal konuyu Ankara’ya meclise iletiyoruz ve çözümünü hep beraber bulalım demeleriydi ama maalesef meydanda hiçbir Ak partiliyi göremedik. Böyle olunca da konuyu kaşımak ve konudan nemalanmak isteyen birtakım kişiler meydanı fevkalade kullandılar. Öyle tehlikeli bir süreçti ki Adıyaman valimizin aklıselim yapıcı tutumları olmasaydı güvenlik kuvvetleri müdahale etmiş olsalardı belki de Allah muhafaza hiç ama hiç istenmeyen şeyler olabilecekti.
 
Sayın valimiz süreci tek başına çok tutarlı, şefkatle, anlayışla ve kazasız belasız bir şekilde yönettiği için ilimiz adına sayın valimize çok teşekkür ederiz.
Oysa ilk eylemde Ak Parti yetkilileri Çelikhan’da müdahil olup “Gelin bakalım sorun nedir sıkıntı nedir?” deselerdi konu konuşulur ve ikinci, üçüncü eyleme zemin de kalmayabilirdi.
Kusura bakmayın ama ak partililer meydandan çekildi terk etti meydanı. Benim beklentim gidip halkın içerisine girilmesiydi. Hiçbir şey de olmazdı. Adıyaman’da herkes herkesi tanır. Olumsuzluk olunca o zaman Ak partiye evet gidildi ama provoke edildi denirdi. Gidilmedi, gidilmemesi büyük bir hataydı. Siyasetçi halkın içinden çıkmalıdır. Konu doğru anlatılmalıdır. Siz doğru anlatmazsanız başkası eğri büğrü anlatır. Geç kalınmadan mesele görüşülmeli ve yasal bir zemine oturtulmalıdır.
 
Kazasız belasız bu olayın kapatılmasında emeği geçen valimize tekrar teşekkürler ederiz.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —