Tarih: 07.01.2024 08:35

Adıyaman Gençlik Buluşması Muhteşem Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Adıyamanlılar Vakfı’nda yapılan programa Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Paccı katıldı.

Adıyamanlılar Vakfı Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti Bağcılar Göztepe Mahallesi  STK birim başkanı, AK Parti Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı  Mehmet Denizhan’ın öncülüğünde düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Paccı, AK Parti Bağcılar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şahin, Arnavutköy Adıyamanlılar Dernek Başkanı Bekir Memiş, Adıyamanlı ses sanatçısı Yaman Adıyaman,  Adıyaman Vakfı Yöneticileri,  Göztepe Mahallesi gençlik kolları üyeleri ve Adıyamanlı gençler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Mehmet Denizhan’ın yaptığı selamlama konuşmasıyla devam etti.  Katılımcıları selamlayan Denizhan davetlerine icabet eden protokol üyelerine teşekkür etti.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman’a  bir yardım köprüsü oluşturduklarını  ve bu yardımların kalıcı konutların teslim edilmesine kadar devam edeceğini ifade ederek katkılarından dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir nezdinde bütün teşkilata teşekkür etti.

Gazze’de yaşanan insanlık dramına da değinen Mehmet Denizhan, “Pençe kilit harekatında şehit düşen 12 vatan evladına Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Kederli ailelerine Allah’tan Sabri Celil niyaz ediyorum, terörü lanetliyoruz. Değinmeden geçemeyeceğim bir husus daha var ki o da hepimizin bildiği gibi bugünlerde en çok canımızı acıtan Filistin’e yapılan zulümdür. Kahrolsun İsrail diyorum. Tekrardan gençlik programımıza katılım sağlayan değerli başkanlarıma ve hemşerilerime teşekkür ediyorum, hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz, Allah’a emanet olun. Rabbim çıktığımız bu yolda hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin”

Daha sonra Bağcılar AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şahin, Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Paccı, Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz birer selamlama konuşması yaparak yapılan çalışmalar ve hizmetlere vurgu yaptılar. Yerel seçimler için destek isteyen katılımcılar Türkiye Yüzyılı için canla başla çalışmak hepimizin görevidir dediler.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —